avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor de catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor de catre tata

prin hotarare judecatoreasca fiul de 5 ani a fost incredintat mamei iar tatal are drept de vizita stabilit de catre instanta. la prima vizita, mama, in mod clar - intentionat, după ce a refuzat să raspunda apelurilor telefonice si SMS ptr a stabili modalitatea de intalnire si preluare a copilului, nu este de gasit în perioada cat tatal are dreptul de a sta cu minorul. ce ar trebiu facut in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 12:50, 21 Martie 2010
Sa se adreseze organelor de Politie cu o plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti
Discutati in forma amiabila cu mama baiatului. Poate fi doar o intamplare, explicabila ulterior, faptul ca nu a raspuns apelurilor dvs si nici ca a fost la domiciliu.
Poate a fost cu copilul la vreo policlinica ceva, cine stie?
Trimite-ti, prin executor judecatoresc, o instiintare referitoare la modul in care doriti sa se deruleze intalnirile cu fiul dvs. si o somatie referitoare la consecintele nerespectarii hotararilor judecatoresti.
In ultima instanta, puteti depune si o plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/drept vizita lexyaly lexyaly Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)
program de vizita minor, probleme vivian977 vivian977 La procesul de fond instanta solicita sa asculte minorul. La iesire minorul merge in bratele tatalui (domiciliul este la mama), ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)