avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene nerambursabile pt. camin ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene nerambursabile pt. camin pers. virstnice

Buna ziua,as dori sa infiintez un camin pt. pers. virstnice cu fonduri europene nerambursabile.Eu am terenul pe care-l pun la dispozitie si vreau sa ma ocup apoi de toate celelalte aspecte.Ce pot face?Ce trebuie sa fac?de unde sa incep?Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriana niculescu , utilizator 10:03, 21 Aprilie 2010
In anumite conditii se poate, dar datele oferite de dvs. nu sunt suficient de precise.
Buna ziua,Am fost intr-o situatie asemanatoare si fondurile nu se dau daca aveti un teren ci o cladire,macar la rosu.Banii se dau pentru finalizare constructie si dotari.In principiu trebuie sa aveti deja autorizarile de functionare si contractele pt. venituri.
Nu stiu unde vreti sa deschideti acest camin dar sa stiti ca in ultimii ani s-au deschis multe astfel de camine si daca nu sunt si subventionate de la stat (pentru a avea si preturi mai mici) sunt aproape goale. Eu am cladirea,este intr-o statiune mult cautata,am dotarole necesare si personalul pregatit si m-am interesat si am vazut ca la pretul corect stabilit de mine (cu un profit mic) nu am clienti.Gama serviciilor este f. mare,pretentii pe masura si controalele la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camin de batrani dorunicolae dorunicolae Cunoaste cineva un avocat care se poate ocupa de autorizarea unei activitati de ingrijire batrani(camin de batrani)?Actualmente detinem doua vile de 4 stele in ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat, o lamurire! cancuta78 cancuta78 buna ziua, sunt un nou utilizator al sitului AVOCATNET.RO si vreau si eu cateva lamuriri am un SC din 2001 si as vrea sa infiintez un camin de batrani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce s-au lovit de urbanism. Am obtinut o autorizatie de demolare pentru o cladire, cu proiect, ... (vezi toată discuția)