avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie de mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie de mediu

V-a rog frumos, daca stie cineva ce se intimpla.Pentru tiparirea declaratiei de mediu pina acum foloseam atlas_afm_declaratii_v5.0_20090129. Acum nu mai merge acest prog. imi cere o parola (5510903300) pe care nu o mai recunoaste si nu pot sa mai tiparesc numic. S-a schimbat prog cumva ? Ca la mediu pe site nu mai gasesc nimic.Multumesc. #-o
Cel mai recent răspuns: shonny , utilizator 14:40, 24 Martie 2010
S-a schimbat programul de la fondul de mediu

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
mihaelastir, utilizator
Multumesc mult . Am rezolvat. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)
Nelamurire parola site gabriela06072002 gabriela06072002 Buna seara. Adresez intrebarea moderatorilor site-ului. Desi sunt un utilizator inregistrat, la intrarea in cont, nu imi este recunoscuta parola( de ex la ... (vezi toată discuția)