avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau un ordin de restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau un ordin de restrictie

cum pot obtine si eu un ordin de resctrictie pt tatal meu care ma batut in urma cu 24 de ore in fata copiilor mei am chemat si politia dar i sa dat o amenda pe care nu stiu sigur daca o va plati pt ca parintii mei au destula pile ca sa spun asa dar nu asta conteaza vreau sa nu se mai apropie de mine si de cele 2 fetile ale mele care sant si minore si in prezenta carora s-a intimplat totul, ele au sarit pe bunic sa imi dea drumul pt ca ma stransese si de gat .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:05, 24 Martie 2010
Daca locuiti impreuna cred ca este imposibil ceea ce vreti.
Eu va sfatuiesc sa va asigurati probe (plangerea facuta la politie si amenda aplicata, martori si chiar un certificat medico-legal ), iar apoi, in baza acestora sa faceti o plangere penala pentru infractiunea de loviri sau alte violente (art.180 C.pen.)
va multumesc pt raspuns dar tin sa precizez ca nu locuim impreuna dar pariintii mei au dreptul de a locui in aceasta casa ei facind contrctul de vanzare -cumparare pe numele meu de fata inaintea casatoriei ,dar ei au uzufruct viager in cato de 1/2 fiecare
In legislatia romana nu exista ordin de restrictie ca in filmele americane.
av.antoanelageaman a scris:

In legislatia romana nu exista ordin de restrictie ca in filmele americane.

Da, este adevarat.

In cazul in care nu locuiti impreuna se pot gasi variante juridice corespunzatoare dar cred ca va costa avocatul mai mult decat va puteti permite sa platiti.
Este un gen de proces foarte complicat desi sunt convins ca dvs., ca neinitiata in ale dreptului taine nu puteti intelege ce ar fi asa de greu de obtinut...
Dar, citind ceea ce a scris colega avocat Antoanela poate ca veti intelege de ce este greu...de obtinut...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala prealabila asatuka asatuka In speta este vorba de 3 persoane care m-au agresat, au propunere de trimitere in judecata, pot sa ma impac doar cu 2 dintre acestia? (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)