Daca locuiti impreuna cred ca este imposibil ceea ce vreti.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu este imposibil ca locuiti impreuna sau ca nu locuiti impreuna,este imposibil pentru ca in legislatia romaneasca actuala nu exista aceasta institutie de drept.
Singura solutie este sesizarea politiei cu o plangere in termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului ,cu o plangere penala pentru lovire si alte violente,conf.art.180 al.2 c.pen
r.gabi a scris:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu este imposibil ca locuiti impreuna sau ca nu locuiti impreuna,este imposibil pentru ca in legislatia romaneasca actuala nu exista aceasta institutie de drept.
Singura solutie este sesizarea politiei cu o plangere in termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului ,cu o plangere penala pentru lovire si alte violente,conf.art.180 al.2 c.pen
Varianta cu plangerea penala poate dura cativa ani...
Exista posibilitatea din punctul meu de vedere de a obtine ceea ce vrea dar nu sub forma denumirii de ordin de restrictie.
Poate fi vorba de o hotarare judecatoreasca.
Am avut un proces de acest gen care s-a solutionat amiabil dupa ce avocatul partii adverse a inteles ca poate pierde procesul dupa ce i s-a respins o exceptie.
Adica partea adversa s-a conformat si fara existenta unei hotarari judecatoresti...la sfatul avocatului sau care s-a luptat cat a putut de tare pana sa isi dea seama ca va pierde procesul.
Insa nu exista ceva identic cu ceea ce vrea acest user.Existau doar foarte multe asemanari.
De aceea, raman la parerea ca, nu este imposibil, ci este doar foarte greu de obtinut asa ceva...
avocat Claudiu Lascoschi
~ final discuție ~