avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Primarul din Baia Mare si condamnarea lui
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Primarul din Baia Mare si condamnarea lui

Buna ziua. Nu stiu cat de mult va poate interesa acest subiect dar eu il consider destul de interesant prin unicitatea deliberarii in cadrul procesului pe care Anghel Cristian, Primar in Baia Mare, l-a castigat la doua instante in Maramures, si il pierde la o instanta superioara de la Cluj. Fara probe suplimentare, fara adaosuri. Despre ce e vorba: primarul duce la indeplinire o hotarare a consiliului local prin care primaria achizitioneaza un bloc de locuinte cu 500 mii euro, desi cu ceva timp in urma refuza o oferta de 150 mii euro pentru acelasi bloc.

Interesant de discutat aici e daca orice primar din Romania care executa o hotarare a consiliului sau, buna sau rea, profitabila sau nu, tardiva sau prea rapida, poate fi suspect de acte de coruptie, in interpretarea si asa foarte colorata de interese diverse a organelor de ancheta.

Mentionez ca nu cunosc in amanunt continutul dosarelor primarului ci doar ceea ce s-a prezentat in mass-media.
Va multumesc. Daca considerati nepotrivita aceasta postare, va rog s-o stergeti.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:56, 22 Martie 2010
:offtopic: Interventie moderator
Cred ca este mai bine daca va editati mesajul in sensul stergerii numelui ... pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea unor persoane in ele.
1.Distinsul dn.consilier,moderator are dreptate si aceasta cu atat mai multl cu cat se cer ,de catre user,a fi discutate probleme necunoscute din punct de vedere juridic,nimeni dintre eventualii "comentatatori" ai postarii acestuia, neavand acces la actele si lucrarile dosarului,necunoscand situatii sau elemente care pot fi comentate.
asa da...
interventie moderator: sa incheiem discutia despre acest primar. fara suparare, nu este cazul sa tratam problema lui, aici pe forum. deja i-ati dat si numele. o tratam cu mare placere daca nu dadeati atatea date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc care nu are cai de acces pentru ... Danielle2018 Danielle2018 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc care nu are cai de acces pentru interventii ISU, salvare. Dezvoltatorul nu a obtinut aviz ISU. Am facut sesizare la ISU, ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar florea daniela rodica florea daniela rodica avem un credit ipotecar luat in 2007 se poate modifica rata de referinta sau suspenda ratele pe o perioada de 1 an datorita faptului ca venitul nostru va ... (vezi toată discuția)