avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

daca am realizat venituri impozabile inaintea nasterii copilului mai mult de 12 luni, insa ultimele 4 luni am avut somaj, cum beneficiez de indemnizatie : mi se poate lua in calcul 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni sau ma incadrez in cazul celor care iau 600 ron?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 21 Martie 2010
Se ia in calcul 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterioare datei ansterii copilului.
Daca din calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului potrivit prevederilor legale rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate - cum se calculeaza in acest caz? Silvia  Aldea Silvia Aldea As dori sa aflu cum se procedeaza in cazul in care o persoana care a nascut si a beneficiat de concediul pentru cresterea copilului de pana la 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pt cresterea copilului pana la 2 ani - exceptie Diana Nita Diana Nita Buna ziua, Desi este un subiect uzat moral pana la aceasta data, totusi inca nu am putut afla un raspuns corect la nedumerirea mea. Sunt in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere al doilea copil - fara pauza intre cic stressy stressy buna ziua, eu si cu sotul meu ne dorim inca un copil, avand deja un baietel de un an si o luna; la directia de munca si protectie sociala din str hambarului ... (vezi toată discuția)