avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract achizitionare autovehicul nou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract achizitionare autovehicul nou

buna ziua! am incheiat in urma cu 30 zile un contract cu o firma reprezentanta a unei marci de autovehicule pt cumpararea unui autovehicul. in urma acestui contract am dat un avans pt a mi se aduce o masina dintr o reprezentanta din ungaria( ei nu o aveau pe stoc).dupa 3 sapt m au sunat sa mi spuna ca nu mai au masina respectiva. pe contr era trecuta seria de sasiu a masinii respective si nu se precizeaza nimic ce se intampla in cazul in care nu mi se aduce masina. va rog sa mi spuneti ce daune pot cere in acest caz, daca pot sa cer daune?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:55, 21 Martie 2010
Eventualele daune ,pot fi solicitate in conditiile contractului semnat de dvs cu reprezentanta firmei care si-a asumat responsabilitatea sa puna la dispozitie marca solicitata de dvs
In caz ca intampinati dificultati cu reprezentanta respectiva ,in baza documentului,
consultati avocat
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. am încheiat un contract de vanzare-cumpărare ... olteanua.1984 olteanua.1984 Buna dimineata. Am încheiat un contract de vanzare-cumpărare pentru un autovehicul, am achitat avansul.Pe contract este trecut termen limita de vanzare(4 ... (vezi toată discuția)
Date identificare automobil payty payty As avea o intrebare: Astazi am vandut niste geamuri ionizate auto care fusesera initial montate pe masina mea. Ele erau insotite de o hartie de la firma ... (vezi toată discuția)
Auto nelivrat de catre dealer dynamiteeeee2000 dynamiteeeee2000 Buna ziua! Cazul meu pentru care va solicit opinia este urmatorul: In data de 03.03.2010 am incheiat un (presupun) "precontract" cu dealer-ul unei anumite ... (vezi toată discuția)