avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata sulta de catre parat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata sulta de catre parat

am castigat intr un dosar de partaj, paratul trebuie sa mi plateasca o sulta de 35000lei. perioada in care este obligat sa mi plateasca sulta o hotaraste instanta dupa cele 15 zile in care poate face recurs? paratul vine cu o propunere sa mi plateasca cumva in rate cand o avea.... nu sunt sigura ca o sa plateasca caci nu am incredere in el . ce ma sfatuiti sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: mocutzy27 , utilizator 18:48, 21 Martie 2010
Daca tot ati trecut printr-un proces...asteptati sa vedeti ce spune INSTANTA....nu va lasati amagita!
Instanta trebuia sa se pronunte si asupra termenului de plata a sultei. In general este sase luni. Verificati pronuntarea sau minuta.
instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs? va hotara in lipsa mea sau ne cheama sa discutam? daca ar fi sa accept propunerea lui cum ar trebui sa fac prin notar acte sau tot in instanta ce va sa il oblice sa si respecte cele spuse/ ? ca sa aflu ceva unde trebuie sa ma duc la arhiva tribunalului? multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj plata sulta mocutzy27 mocutzy27 PLATA SULTA DE CATRE PARAT instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs,cand este obligat sa mi plateasca sulta, ... (vezi toată discuția)
Plata sulta in termen de 6 luni de la pronuntare stancescua stancescua Proces partaj, faza apel. Ce am gasit pe just.ro: \\"obligă pârâta-reclamantă la plata către reclamantul-pârât XXXXX a unei sulte compensatorii în ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)