avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract imprumut

intre 2 persoane,fara notar--expirat de 2 ani,cum se poate recupera suma datorata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:05, 22 Martie 2010
Ok, fara notar , dar si fara martori?
B-)
da,fara martori
dar semnat de cele 2 parti
Fara suparare , dar ,din punctul meu de vedere , aveti sanse minime , ca sa nu spun zero , de a va recupera vreodata banii dati imprumut!
chiar daca in contract se spune ca va garanta cu bunurile ce le avea la data semnarii acelui contract?
In acel contract poate sa scrie orice! Si ca isi va vinde sufletul ca sa va plateasca! Va spun ca nu aveti sanse fiindca , in instanta , in cazul unui eventual proces , cel care va datoreaza banii nu va mai recunoaste acest lucru si dvs nu veti avea cum sa demonstrati ca el a primit banii!B-)

Alte discuții în legătură

Imprumut fara acte la notar ollla ollla O colega m-a rugat cand era plecata din tara sa o ajut cu niste bani. M-a rugat sa-i pun banii in contul firmei fostului ei prieten. 30.000 lei. Mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Imprumut Snizda6996 Snizda6996 Bună ziua am împrumutat unei persoane 1300 euro, am făcut un contract de împrumut în privat fără martori, am semnat doar eu și persoana în cauza, ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice cusmanm cusmanm sper ca nu am gresit forum-ul, daca DA, scuze... un contract (formular tip) de imprumut intre persoane fizice este \"valabil\", daca nu este incheiat la ... (vezi toată discuția)