avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandonul de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandonul de familie

daca plec in strainatate la munca sotul meu ar putea sa faca plingere de abandon de familie avind in vedere ca nu este de acord cu aceastaplecare si ca relatiile dintre noi sunt extrem de tensionate?mentionez ca avem impreuna doi minori de 11 si respectiv 14 ani.copii ar putea intr-un eventual divort sa incline balanta dreptatii in favoarea mea in conditile in care sunt de acord cu plecarea mea la munca?sau am toate sansele sa imi pierd dreptul parintesc asupra lor?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 01:19, 22 Martie 2010
Cine sa fie de acord cu plecarea dvs la munca ? Copiii? :D
nu, userul iulia a zis destul de clar, sotul nu e de acord cu plecarea ei la munca in strainatate. in aceste conditii dvs, veti avea niste hartii doveditoare ca ati plecat la job nu dupa cai verzi... astfel nimeni nu va poate acuza, sau acuzatia va fi fara spor, intrucat dvs veti putea demonstra ca ati plecat la lucru in respectiva tara, ca sa aduceti bani si ca sa se bucure familia dvs de un trai mai bun.

in ipoteza in care, sotul dvs o sa vrea divort si o sa ceara incredintarea copiilor, aveti marea sansa ca minorii au varsta la care instanta va tine cont de optiunea lor...cu care din parinti vor sa raman...mai departe stiti dvs cum se "cumpara" un suflet de copil...doar sunteti femeie:)):)):))

sic sic sic ...mihai grogore e baiat si nu stie ce arme avem noi...:P

glumeam, parintii au drepturi egale asupra copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copii minori Tania30 Tania30 Bună. Sunt o mama a doua fetite,6 și respectiv 4 luni cu o căsnicie eșuată.Soțul consuma alcool, este agresiv verbal cu mine de fata cu fetitele, trăim ... (vezi toată discuția)
Divortul cu copii minori, domiciliul la tata ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Suntem casatoriti de 4 ani, iar in urma casatoriei avem 2 copii minori in primul varsta de 3 ani si al doilea ... (vezi toată discuția)
Divort ionutz_carlos ionutz_carlos intr-o casatorie ,barbatul plecat de 1 an de zile de acasa ar putea avea castig de cauza la divort asupra copiilor? (vezi toată discuția)