avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract mandat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract mandat

Parintii mei au facut un contract de mandat si un un contract de prestari servicii pentru retrocedarea unui imobil preluat abuziv.La decesul unuia dintre ei si la acceptarea succesiunii, mostenitorii sunt obligati sa-si insuseasca mandatul daca in acesta a fost prevazut in mod expres ca mostenitorii sunt obligati sa-si insuseasca obligatile din acesta? Daca da, ce acte sunt necesare pentru ca mostenitorii sa poata sa- l reprezinte pe decedat in relatia cu mandatarul?Aceste acte trebuie legalizate?
Acceptarea contractului de mandat de catre mostenitori se face cu semnarea unui act aditional ?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
robertnelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:10, 22 Martie 2010
Certificatul de mostenitaor care atesta calitatea de succesori ai defunctului mandatar.
cealaltya intrebare, puneti-o tot aici.
depinde ce acte au fost semnate.
de exemplu o procura data nu mai este valabila din momentul decesului.
la avocat, un mandat de reprezentare... continua su dupa decesul celui reprezentat , pana intra in "joc" mostenitorii. ei vor opta daca reanoiesc contractul sau il reziliaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptarea unui contract de mandat de catre mostenitori robertnelu robertnelu Un contract de mandat se considera acceptat de catre mostenitori daca nu s-a facut un act aditional? In momentul predarii catre mandatar a certificatului de ... (vezi toată discuția)
Trei mostenitori t.robert47 t.robert47 In urma decesului unuia dintre parinti,dupa dezbaterea succesiunii,mostenitorii au aflat ca exista un contract de prestari servicii cu o clauza (mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Contract preluat de mostenitor t.robert47 t.robert47 Parintii mei,au incheiat un contract de prestari servicii, (intarit de un contract de mandat semnat la notariat) cu o societate de consultanta imobiliara.Prin ... (vezi toată discuția)