avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acceptarea unui contract de mandat de catre mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acceptarea unui contract de mandat de catre mostenitori

Un contract de mandat se considera acceptat de catre mostenitori daca nu s-a facut un act aditional? In momentul predarii catre mandatar a certificatului de mostenitor in copie legalizata si a certificatului de deces se considera ca mostenitorii au acceptat contractul semnat de catre defunct in forma initiala ?Mai putem revizuii ulterior anumite clauze din acest contract daca am predat copiile actelor mentionate in copii legalizate?
In contractul de mandat a fost trecut ca mostenitorii preiau toate obligatiile din acest mandat.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
robertnelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:55, 22 Martie 2010
un contract de mandat inceteaza in cazul decesului mandantului/mandatarului...
fiti mai explicit.
Buna ziua .
Ca orice contract civil si referitor la contractul de mandat ,se poate reveni asupra lui ulterior incheierii,,dar tot in conditiile initiale de fond si de forma.
Chiar daca intervine decesul mandantul sa mandatarului,se poate continua cu mostenitorii, pentru a se duce pana la capat mandatul .
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuia notificat mandatarul de moartea mandantului? nelutu47 nelutu47 La decesul mandantului, mostenitorii au notificat mandatarul,(la cererea facuta de acesta prin telefon), predandu-i o copie dupa certificatul de deces si o ... (vezi toată discuția)
Contract preluat de mostenitor t.robert47 t.robert47 Parintii mei,au incheiat un contract de prestari servicii, (intarit de un contract de mandat semnat la notariat) cu o societate de consultanta imobiliara.Prin ... (vezi toată discuția)
Contract de mandatar, cu mandatarul decedat ciprianj ciprianj Buna ziua! Am o intrebare. O persoana are un contract de mandatar pentru o alta. Mandantul, a decedat. Mandatarul continua sa folosesca contractul de ... (vezi toată discuția)