avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SERVICII NON UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SERVICII NON UE

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am fabricat niste produse pe care le-am trimis clientului in afara UE, adica in Elvetia.Am facut actele de export.Pe langa valoarea produselor va trebui sa mai facturez servicii pentru fabricarea matritelor.Matritele cu care vom fabrica produsele raman la noi in Romania si le vom folosi doar pentru fabricarea produselor exportate catre acest client. Dorim sa le facturam clientilor manopera pentru realizarea acestora.
Cum ar trebui sa tratez aceasta operatiune?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaeladobrinoiu , utilizator 11:01, 22 Martie 2010
SCUTIT DE TVA-TAXARE LA BENEFICIAR
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 din 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarele: Sunt societate de import-export in regim de lohn.( platitor de tva in Romania) achizitionez ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva sau scutit??? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Dacă o societate impozabilă înregistrată ca plătitor de TVA,prestează servicii de transport de bunuri ( de exemplu:din România în Elveţia) pentru o ... (vezi toată discuția)