buna ziua,as vrea sa fac o asigurare de viata la ing romania.am 24 ani,AM DECLARAT CA AM HEPATITA de tip B(am facut 6 luni interferon si momentan sunt in a 7 luna de tratament cu entecavir-a dat rezultate)momentan sunt bine,am analizele bune,normale.As vrea sa fac o asigurare de viata la ing(am facut deja o simulare la un sediu ing.....cat ar trebui sa platesc,ce acopera..asigurarea se numeste ACTIV PLUS...----am mentionat cateva clauze cum ar fi:moarte din accident,moarte naturala,interventie chirurgicala si ar trebui sa platesc vreo 1650 lei pe an timp de 20 ani la o suma asigurata de 100.000lei.Vreau sa fac aceasta asigurare pentru familia mea si totodata probabil ma voi folosi si de ea candva(am avut intamplator 3 ACCIDENTE DE MASINA).MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII(daca detine o asiguare....sunt sau nu seriosi?VA MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS URGENT
Din pacate in tara noastra inca nu putem fi sigur pe absolut nimic. Chiar daca societatile de asigurare sunt reasigurate in strainatate cand ajungem cu polita la data scadenta aflam ca nu putem beneficia de toata dauna din diverse motive.
Trebuie sa cititi cu foarte mare atentie clauzele contractuale sa nu va treziti cu banii dati degeaba.
Cat de serioasa e sau nu, numai la sfarsit veti afla.
bafta
Cand ati facut simularea ati declarat ca sunteti bolnav de hepatita? Sunt reticenti la asemenea boli si nu primesc dosarul.
Inainte de semnarea contractului va trebui sa faceti un control medical la o clinica pe care o agreeaza ei, deci nu merge sa-i mintiti.
Din cate stiu ei asigura numai caz de moarte din accidente, nu si cea naturala (dar poate ma insel!), plus ingrijirea spitaliceasca si evetualele interventii chirurgicale intr-o suma specificata in contract .... Atentie mare la cauzele asigurate!
Raspunsurile cele mai bune la intrebarile dv. le puteti primi doar de la firma la care doriti sa va asigurati, apoi sa competati aceste raspunsuri cu ce veti citi in conditiile de asigurare. polita nu se incheie pe loc. Dupa ce veti citi cu atentie toate conditiile, sigur veti mai avea si alte intrebari de pus. Si in final dupa ce veti fi complet lamurit, deabia atunci e bine sa incheiati polita. Va urez multa sanatate si sa nu mai aveti necazuri!
Asigurare de viata
banualex
BUNA ZIUA DERANJEZ CU O INTREBARE
ASIGURAREA DE VIATA ING ESTE VALABILA IN GERMANIA
ASIGURAREA A FOST INCHEIATA IN ROMANIA ACUM 10 ANI PLATIM IN CONTINUARE ... (vezi toată discuția)