avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURATI I.N.G.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURATI I.N.G.

Am o asigurate de viata la I.N.G si am avut un accident ce trebuie sa fac ca sa pot sa primesc bani ??? Va multumesc! si va astept sfaturile
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 14:16, 23 Mai 2011
daca ati avut accident , n-ati decedat in urma lui :)si nu sunteti asigurat in caz de accident, nu primiti bani. cel mult,se poate sa fiti asigurat in cazul unui accident, daca nu puteti munci, sa plateasca ei primele de asigurare, cat sunteti in incapacitate de munca. cititi cu atentie contractul incheiat cu asiguratorul.
Depinde de consecintele accidentului(spitalizare,interventie chirurgicala...)si de clauzele medicale atasate contractului de asigurare.
Sfatul meu este sa va sunati consultantul financiar(persoana care se ocupa de polita dv.).
Ce fel de accident ati avut? Cititi cu atentie conditiile politei de asigurare si la nevoie mergeti la agentia unde ati incheiat polita si cereti lamuriri detaliate.
Trebuie sa va asigurati ca acel risc este acoperit de polita ING. Contactati societatea pentru identificare si veti fi indrumat cum trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata platita de angajator iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti lamuri intr-o situatie. In august anul acesta fiind angajata la o firma multinationala m-am imbolnavit si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata la ing raspuns urgent mariusbitoi mariusbitoi buna ziua,as vrea sa fac o asigurare de viata la ing romania.am 24 ani,AM DECLARAT CA AM HEPATITA de tip B(am facut 6 luni interferon si momentan sunt in a 7 ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)