avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Din 15.09.2004 pana in data de 14.08.2009 am avut continuitate in munca.
Din data de 14.08.2009 pana pe data de 25.01.2010 nu am lucrat nicaieri.
Pe data de 25.01.2010 m-am angajat.
AScum sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in data de 03.09.2010, va rog frumos sa-mi spuneti daca in aceste conditii beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:14, 22 Martie 2010
Ca sa beneficiati de indemnizatie crestere copil in varsta de pana la 2 ani trebuie sa aveti 12 luni inaintea nasterii copilului venituri supuse impozitului pe venit. Puteti consulta OUG 148/2005 actualizata.
Aveti cam 4 luni lipsa in cele 12 luni premergatoare nasterii deci nu puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc daca iau somaj? diana camelia diana camelia Buna ziua,sunt o viitoare mamica insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasc pe 20 ianuarie.Tin sa precizez ca nu am mai lucrat pana acum si beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Sunt studenta - primesc indemnizatie pt cresterea copilului? CRISTINA22 CRISTINA22 Buna ziua!! Sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Electrotehnica(la zi) si in iulie o sa sustin exemenul de licenta pe care o sa il ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic in caz de demisie Mircea Manea Mircea Manea Mai primesc indemnizatia cic daca imi dau demisia de la firma unde am lucrat, inainte sa nasca sotia mea si lucrez pentru ei ca si consultant, prin firma mea ... (vezi toată discuția)