avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Costuri PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Costuri PFA

Buna ziua! As dori sa stiu care ar fi taxele pe care trebuie sa le platesc ca PFA in cazul in care pe o perioada de timp nu fac profit. Ma refer la CAS si asigurari sociale.
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 15:45, 22 Martie 2010
In cazul in care venitul realizat este mai mic decat salariul minim, contributiile obligatorii se calculeaza raportat la salariul minim pe economie.

Mai platiti, indiferent de castiful realizat, impozitul anticipat pe care l-ati declarat in 220.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare obligatii cas, pfa andreeafor andreeafor Buna ziua, Sunt PFA-inregistrat din octombrie 2012. Pe baza deciziei de impunere pentru plati anticipate, am achitat Cass-ul si impozitul pe venit. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa valentin.ropota valentin.ropota In situatia in care pfa este angajat la stat si are retineri din salariu la sanatate si pensie trebuie sa mai plateasca ceva la CASS si CAS ca si PFA fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa silvia1 silvia1 As dori sa stiu cam tot ce se poate despre infiintarea de PFA.Am urmarit o multime de subiecte,dar,unele erau total ambigue. Iar in privinta darilor catre ... (vezi toată discuția)