avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere creanta

daca din anul 2004 am trecut si printr un proces cu banca respectiva(angajatorul de atunci a luat banii pe numele meu cu acte false ,fara sa semnez gfafic de rambursare,polita de asigurare ,cerere de credit ,evident el avand cunostinte in banca ,cu concursul angajatilor bancii respective cum s a specificat si in hotararea definitiva),dar am pierdut la recurs (uimitor),am sanse mai mari sa clarific problema asta cu prescrierea.mentionez ca procesul s a terminat in ianuarie 2010.de unde se incep procedurile ptr. prescriere.multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:30, 22 Martie 2010
Nu aveti nici o sansa daca incercati sa mergeti pe linia prescriptiei! De ce nu faceti plangere penala impotriva fostului angajator pentru fals , uz de fals si inselaciune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si inselaciune sam bam sam bam am fost trimis in judecata in 2001 pentru inselaciune 215 al 1 si 2, si fals. in 2010 am fost condamnat pentru 215 al 1 si 2 la 5 ani, iar pentru fals a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptie falsificare documente si uz de fals ulises10 ulises10 Poate ca cineva ma poate sfatui cum sa procedez. In anul 2004, partea reclamanta falsifica documentele pe care le foloseste intr-un proces civil care se ... (vezi toată discuția)
Inscris fals cuziamusia cuziamusia Prima persoana falsifica un inscris, deci comite infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata. A doua persoana foloseste acest inscris la ... (vezi toată discuția)