Buna ziua. Am o intrebare destul de complicata. Situatia sta in felul urmator: Firma x a intrat in insolventa dupa care am intrat in proces cu ORC-ul pentru dizolvare, proces pe care l-am castigat. Intre timp procedura insolventei a mers mai departe catre faliment, juristul de dinaintea mea necontestand intrarea in faliment conform art.8 alin1 si 2 din legea 85/2006 .La ultimul termen am cerut plan de reorganizare si am adaugat sentinta in care am castigat procesul cu ORC-ul. Intrebarea mea este: Este posibila intreruperea procedurii de lichidare propriu-zisa a firmei si intrarea in reorganizare? si daca da, cum?
Deoarece aveti o sentinta favorabila, proces in care v-ati judecat cu ORC-ul, depinde si despre ce este vorba in acea sentinta faptul ( foarte important sa se faca vorbire ca societatea este inca solvabila), trebuie dovedit si in acest dosar de insolventa ca societatea este solvabila , si v-ar ajuta foarte mult ca lichidatorul judiciar, sa ceara si el , reorganizarea societatii - venind in instanta si cu un plan de reorganizare.
Mult succes!