avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta de la asociatia de locatari vizata la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de la asociatia de locatari vizata la primarie?

Pentru un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere facut intre doi frati este necesara vizarea la primarie a adeverintei de la asocatia de locatari? Si daca da, se poate face pe loc, exista un birou special? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:25, 22 Martie 2010
da.. exista un formular special ce va fi vizat sid e asociatie si de primarie.. cred ca se vizeaza pe loc.. intrebati la primarie de biroul in cauza
Serviciul specializat din cadrul primariei are limite stricte de competenta ,care nu prevad implicarea autoritatii pentru avizarea adeverintelor emise de asociatiile de proprietari,referitoare la situatia financiara/restante, a proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare garsoniera tutunarudenisa tutunarudenisa Ce acte imi trebuiesc pentru a putea incheia un contract de vanzare-cumparare, pentru o garsoniera ? Cum aleg notarul care sa nu mi ia pielea de pe mine , ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - adeverinta de la asociatia de locatari bograd bograd Buna ziua, In cazul in care vand un apartament am nevoie de aceasta adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii la intretinere. Adeverinta este un ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la asociatia de proprietari Crimary1 Crimary1 Buna ziua ! Ce se poate face in cazul in care un presedinte de bloc nu doreste eliberarea adeverintei de la asociatie, in vederea vanzarii apartamentului. ... (vezi toată discuția)