fostul sot trebuie sa imi plateasca o sulta pentru contravaloarea unui apartament. ptr ca nu avea bani a ramas stipulat la partaj sa imi plateasca lunar 300 de euro pana la atingerea sumei respective. este scris ca daca nu plateste 2 lui consecutiv pot sa fac executare silita. el insa imi plateste 1 luna da si una nu. se poate face ceva in acest caz?
ce smecher! eu nu am inteles insa cum ati putut fi de acord cu asemenea dispozitie sid e ce nu v-ati impotrivit la aceasta..era de preferat, in interesul dvs sa-i acordati un termen de gratied e 6 luni incare sa va dea toti banii cuventiti ca sulta decat sa o lungiti asa
Din pacate nu se poate face nimic...din punctul meu de vedere termenul stabilit in sentinta este favorabil lui si atata timp cat nu depaseste cele 2 luni, o sa va lungiti mai mult decat ar fi fost normal.
Istet rau fostul sot. Spuneti-i ca ii faceti plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Poate il speriati :)
Cum va da banii _ personal sau in alt mod? Poate aveti o dovada, folositi-o
De fapt, daca va da banii in mod repetat, la un interval mai mare de o luna, asa cu se arata in dispozitivul sentintei si aveti dovada , puteti sa faceti executarea silita. Va vedea ca nu aveti de gand sa mai tolerati intarzierile lui.