avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sulta neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sulta neplatita

fostul sot trebuie sa imi plateasca o sulta pentru contravaloarea unui apartament. ptr ca nu avea bani a ramas stipulat la partaj sa imi plateasca lunar 300 de euro pana la atingerea sumei respective. este scris ca daca nu plateste 2 lui consecutiv pot sa fac executare silita. el insa imi plateste 1 luna da si una nu. se poate face ceva in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:04, 22 Martie 2010
ce smecher! eu nu am inteles insa cum ati putut fi de acord cu asemenea dispozitie sid e ce nu v-ati impotrivit la aceasta..era de preferat, in interesul dvs sa-i acordati un termen de gratied e 6 luni incare sa va dea toti banii cuventiti ca sulta decat sa o lungiti asa
Din pacate nu se poate face nimic...din punctul meu de vedere termenul stabilit in sentinta este favorabil lui si atata timp cat nu depaseste cele 2 luni, o sa va lungiti mai mult decat ar fi fost normal.
Istet rau fostul sot. Spuneti-i ca ii faceti plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Poate il speriati :)
Cum va da banii _ personal sau in alt mod? Poate aveti o dovada, folositi-o
De fapt, daca va da banii in mod repetat, la un interval mai mare de o luna, asa cu se arata in dispozitivul sentintei si aveti dovada , puteti sa faceti executarea silita. Va vedea ca nu aveti de gand sa mai tolerati intarzierile lui.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta partaj definitiva si irevocabila needhelp1 needhelp1 Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu partajul parintilor mei. Dupa un proces care a durat 3 ani, sentinta s-a pronuntat in Februarie anul acesta, ... (vezi toată discuția)
Prescriere sulta apartament mareboys mareboys In urma procesului de divort si apoi a unui proces de partaj , mi-a fost incredintat apartamentul, cu obligatia platii unei sulte catre fosta sotie. Desi a ... (vezi toată discuția)
Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)