La firma la care lucrez in prezent mi s-a propus sa trec pe o alta pozitie (superioara fata de cea pe care o ocup acum) ca urmare a plecarii unei colege in concediu de maternitate.
Mi s-a spus ca mi se va mari salariul de 2 ori, prima data la schimbarea pozitiei si a doua oar dupa 3 luni de proba.
As dori sa stiu in ce conditii se facea ceasta trecere ...inlocuire.
Din ce stiu, codul muncii nu permite angajtorului sa angajeze in locului persoanei aflate in concediu de maternitate, pe cineva pe aceeasi functie cu CIM pe per nedeterminata.
In momentul de fata eu am CIM pe perioada nedetrminata (lucrez de peste 1 an jumate in firma).
Extista posibilitatea ca acuma CIM sa mi se schimbe pe perioada NEDETRMINATA?
Va rog sa am sfatuiti. Nu as dori sa afc o greseala acceptand propunerea.
Probabil ca vi se va intocmi un act aditional prin care pe o perioada determinata de timp (perioada de concediu de maternitate) sa indepliniti functia de ... X... si sa aveti salariul de ...Y..... Ceea ce este OK.
Atat se poate face.
Nu se poate sa va modifice CIM din nedeterminat in determinat, in primul rand ptr ca nu veti semna un act adiitional cu o astfel de modificare.
Asta inseamna ca imi ramane CIM pe perioada nedeterminata, chiar daca eu semnez un act aditional prin care se mentioneaza ca voi ocupa functia X pe o perioada de timp determinata?