avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile copilului

as vrea sa stiu si eu ce drepturi au bunici pt vizitarea nepoatei...sant divortata iar in sentinta nu specifica cine are dreptul la vizita....ei au acest drept?X-(
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 22:35, 22 Martie 2010
tsimona a scris:

as vrea sa stiu si eu ce drepturi au bunici pt vizitarea nepoatei...sant divortata iar in sentinta nu specifica cine are dreptul la vizita....ei au acest drept?X-(

copilul are dreptul de a a-si cunoaste si a avea relatii cu bunicii.
dar, daca dvs interziceti aceasta, nimeni nu va va face nimic.
in plus, tatal trebuie sa obtina pe cale judecatoreasca un program de vizitare a copilului.
totusi, daca bunicii vor sa vada copilul...de ce v-ati impotrivi dvs? care ar fi cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)
Anularea unei sentinte civile de incredintare ema1 ema1 Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta. Anul acesta a fost pronuntata o sentinta civila de adoptie in familie. Sotul a adoptat copilul sotiei. Sotia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/drept vizita lexyaly lexyaly Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)