radusava a scris:
Daca nu a intervenit termenul prescriptiei, puteti sa-i solicitati banii....daca nu...
Banuiesc ca in cazul in care nu mai puteti obtine returnarea sumei imprumutate doriti sa aveti o cota mai mare la dobandirea masinii....sau cel putin o anumita cota...asta mai degraba ati putea.....daca masina a fost dobandita sau platita in timpul casatoriei....
Inca ceva...cand ati facut transferul bancar: Ce ati scris ca reprezinta plata?....imprumut?
Imi cer scuze, dar cred ca nu am fost explicit. I-am dat o suma de bani cu titlu de avans pentru a-si achizitiona un autoturism in leasing. I-am dat cu titlu de imprumut, dar imprumutul nu a fost materializat intr-un inscris. Cum pot proba intentia imprumutului de fapt asta e intrebarea ca sa nu para vreo donatie? In fapt doresc sa se faca distinctia intre ceea ce am oferit ca si imprumut si donatie ca act benevol. imi este teama ca nu va recunoaste imprumutul si va considera totul o donatie. Nu e problema prescrierii (i-am dat banii in 2008), problema este cum o pot determina, daca mai pot face ceva sa recunoasca imprumutul acordat?