avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna seara#-o am si eu o intrebare .as vrea sa imi iau si eu un concediu far plata de 2 luni pt a merge sa muncesc in germania as avea dreptul sa imi iau acest concediu ?la cate luni de concediu am dreptu pentru probleme personale? dar daca angajatorul nu vrea sa-mil acorde cum as putea sa fac sa-l obtin? multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:15, 22 Martie 2010
Durata CFP este stabilita prin CCM, statute, regulamente. Angajatorul nu este obligat sa aprobe CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata lenareg lenareg Este obligat angajatorul sa-i acorde concediu fara plata (3 luni )unui angajat din sectorul bugetar? (vezi toată discuția)
Drept concediu fara plata necro30lc necro30lc buna ziua..lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un oras in calitate de politist local..as dori sa imi iau concediu fara plata timp de 3 luni pentru a ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata - durata anamariagroza anamariagroza buan ziua! in Codul Muncii se prevede dreptul angajatului la concediu fara plata pt formare profesionala sau interese personale. care este durata maxima ... (vezi toată discuția)