revin cu un detaliu care cred ca va genera alta raspunsuri. deci povestea toata este: un bun prieten ne-a rugat de curand sa-i cumparam casa (doar in acte cum am spus) pt a nu fi executat de banca. dupa ce am citit raspunsurile de la dvs (va multumesc) am vb din nou cu el si ne-a spus ca nu exista ipoteca pe acest imobil, banii i-a obtinut in baza unui program pentru agricultori iar acest imobil a fost cumparat ulterior. noi suntem de acord sa-l ajutam cu problema asta dar nu suntem de acord sa avem probleme mai apoi cu banca. ce ne puteti spune acum?
nu veti avea probleme cu banca deooarece nu e ipotecat.. dar banca daca vede ca tot amicultau sta incasa respectiva, va putea sa invoce simulatia..se poate sa va vanda doar nuda proprietate si atunci nu va mai fi problema ca el, amicul adica.. isi pastreaza dreptulde uzufruct viager
Sarcini pe cf
hanibal
Daca pe un CF al unui apartament este notat la sarcini un uzufruct viager, iar nudul proprietar doreste sa ipotecheze acest aparatament este obligatoriu ... (vezi toată discuția)