Buna ziua,
revin aici cu un alt subiect. Chiriasul pe care il am nu mai plateste chiria de cateva luni, iar intretinerea nu a achitat-o niciodata integral. Acum am de plata aproape 5000 de lei la intretinere si am primit somatie din partea comitetului de bloc sa platesc pentru ca altfel voi fi eu data in judecata. Ieri a fost primul termen in procesul de evacuare, iar in conditiile in care avocatul meu a prezentat datele de mai sus si partea adversa a lipsit, am fost amanati. As vrea sa stiu de ce motivele de mai sus nu au fost suficiente pentru sustinerea procesului si de cate ori s-ar mai putea amana.
daca instanta de judecata considera necesara prezenta inculpatului poate emite un mandat de aducere potrivit art. 183 c.p.p daca nu se poate judeca in lipsa
Chiriasi rai de plata
radin
buna ziua. am avut chiriasi in apartament ,iar ei nu si-au platit cheltuielile aferente timp de 4 luni. de chirie nu mai vorbesc suma se ridica la 1400 lei . ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar penal
mom
Am primit o citatie in calitate de inculpat pt un dosar penal chiar in perioada cand am lipsit o buna perioada de timp de la domiciliu, iar data procesului a ... (vezi toată discuția)