avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme despagubire RCA

Va multumesc pentru atentia acordata.
Voi veni cu o clarificare asura ciudateniei pe care am sesizato si eu si ma facut vorba despre ea la compania respectiva de asigurari si mi s-a raspuns ca in cadrul companiei fiinteaza doua societati una care se ocupa constatarea daunelor si deschide dosarul de daune urmand ca cealalta companie sa faca lichidarea dosarului ????????
Intentionez sa merg la companie sa am o utlima discutie cu ei si sa le spun ca voi deschide actiune in instanta.
Sunt ferm convins ca este o abureala ce va spun. O companie de asigurari are ca principal obiecti sa vanda produse de asgurari si apoi sa rezolve daune. Asiguratorii moderni au externalizat daunele dar acolo unde se deschide dosarul de dauna tot acolo se si inchide.Nu exista 3 firme ale aceleasi companii de asgurare din care 2 sa se ocupe de daune.CEL PUTIN EU NU AM MAI AUZIT ASA CEVA.
nu sunt doua companii de asigurare, ci sunt doua birouri de daune cu atributii diferite, primul constata dauna, iar al doilea da acceptul de plata, si introduce datele in sistem, verifica documentele. este vorba de Omniasig
Nu va lasati pacalit. EIi apartin aceluiasi grup de firme. Astazi constata unul si da acceptul celalalt iar maine se scimba intre ei si dau vina unul pe altul pana va lasati pagubas. Mai insistati SUCCES!
Da asa este, este vorba despre OMNIASIG.

Asta cred si eu, ca tergiverseaza dosarul cu scopul de a ma lasa pagubas. Astazi, intrucat se face o saptamana de cand mi-au dat adresa de sistare de la plata a dosarului pana la clarificarea cauzelor si imprejurarilor legate de dinamica accidentului, voi merge la ei sa vad ce imi vor mai spune, hotararea mea este de a-i actiona in justitie pentru timpul cat nu pot folosi masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz accept plata integrala casco omniasig cristidas cristidas Buna ziua, Am o problema referitoare la o despagubire in cazul unei asigurari CASCO Omniasig. Pe scurt este vorba de faptul ca Omniasig nu imi accepta plata ... (vezi toată discuția)
Omniasig - dauna recunoscuta, refuz de plata ocovali ocovali Referitor la dosarul meu de dauna, Omniasig a emis două note de constatare: - prima, în data de 17.07.2010, în prezenţa mea şi semnată de mine ... (vezi toată discuția)
Frauda? - asigurare casco chryssn2007 chryssn2007 Buna ziua, De cateva zile ma confrunt cu o problema legata de un contract de asigurare CASCO incheiat din 2007 prin BRD, pe o perioada de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)