avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... STUDII NECESARE PENTRU A LUCRA IN CADRUL SERVICIULUI ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

STUDII NECESARE PENTRU A LUCRA IN CADRUL SERVICIULUI CRIMINALISTIC-FUNCTIA DE PROCUROR CRIMINALIST

Buna ziua,
As dori sa stiu ce studii trebuie sa mai fac, sunt absolventa a Facultatii de Finante-Banci, pentru a deveni procuror-criminalist?
Se poate sa urmez cursurile unui master cu specializarea criminolog?Ce alte cursuri de specializare mai sunt necesare?
Va rog daca se poate un raspuns cat mai concret si la subiect.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Karmina , utilizator 11:35, 23 Martie 2010
trebuie sa fiti licentiata a facultatii de drept . dupa licentiere se organizeaza examen de intrare in magistratura-procuror.
In primul rand TREBUIE sa absolviti O FACULTATE DE DREPT!
Si după acest moment, trebuie sa va mai interesati...pt. ca e posibil sa se schimbe regulile pana atunci!
In conditiile actuale, după absolvirea unei Facultăți de Drept ar trebui sa dati la Institutul National al Magistraturii, daca nu ati vrea sa asteptati 5 ani intr- functie juridica.
Cert este ca nu puteti ajunge procuror criminalist doar cu un master in drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psihologia in criminalistica fleXible fleXible Salut. Sunt elev, am 17 ani si sunt interesat de Psihologie, vreau sa dau la Facultatea de Psihologie din Bucuresti si vreau sa stiu cum pot activa cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Diverse intrebari legate de cariera shadow4all2000 shadow4all2000 buna seara. cine ma poate ajuta cu cateva raspunsuri?pentru a fi executor judecatoresc ce pasi trebuie de urmat?si pentru a fi procuror criminalist e suficient ... (vezi toată discuția)
Conditii shakyra shakyra Daca nu am absolvit facultatea de drept ma pot inscrie in magistratura? Ce master as putea sa urmez daca am absolvit relatii internationale? (vezi toată discuția)