avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare casa construita pe teren extravilan!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare casa construita pe teren extravilan!

Buna ziua!

As avea si eu nevoie de sfatul unui expert! In anul 2008 am achizitionat 500 mp teren extravilan intr-o zona de deal. Apoi am mers la Primaria de unde apartinem si am cerut sa ni se dea voie sa construim pe acel teren o casa, stiind din surse proprii ca acel teren va intra impreuna cu toata zona de care apartine in intravilan. Ni s-a dat accordul verbal de la Primarie...si am ridicat o casa de 54 mp. Anul trecut am mers la primarie si am cerut sa intram si noi in legalitate...demersurile pentru intrarea terenului in intravilan..a zonei de fapt....sunt intarziate din cauza birocratiei. Am cerut ori sa ne legalizeze intr-un fel...ori sa ne amendeze! am primit in final un numar provizoriu la casa si ni s-a incasat impozit pe teren si casa. Acum as dori sa vand terenul si casa construita. Cum as putea sa procedez?Mentionez ca sunt proprietara pe tere, am intabulare, cadastru, chitantele de la primarie. Nu am autorizatie de constructie la casa si nici proiect. Casa am ridicat-o singuri..prin munca proprie!

Astept raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: aydinmihaela , utilizator 13:00, 23 Martie 2010
notarul va sti cum sa procedeze.. au ei niste formule speciale aplicabile in astfelde spete.. ducetiva cu incredere la acesta sa va faca actele
va multumesc frumos! credeam ca am sa ma lovesc de birocratie si nu o sa pot vinde casa!banuiesc ca si in cazul unui schimb imobiliar se poate proceda la fel!

cu stima si respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Casa construita in extravilan bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziiua, doresc si eu asistenta din partea cunoscatorilor intr-o problema de interes personal! In primul rand as vrea sa-mi spuneti daca detin o ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)