avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua, am si urmatoarea intrebare si va rog sa imi raspundeti: sunt in prima luna insarcinata si sunt in somaj, mentionez ca mai am somaj pana in luna septembrie 2010, pot beneficia de indemnizatie pentru cretserea copil ( somaj am din decembrie 2009).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 23 Martie 2010
1. Aveti doua posibilitati:
- dupa somaj sa va gasiti imediat un loc de munca, ceea ce in stare de graviditate este mai greu;
- sa prelungiti perioada de somaj cu concedii medicale, pana puteti lua concediu de maternitate si apoi CCC pana la 2 ani.
2. Certificatele medicale si de maternitate le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatie crestere copil ciocolata09 ciocolata09 Daca am lucrat din iunie 2014 pana in februarie 2015 apoi am faut pauza si am iceput iar in 11.05.2015 pana in 01.07.2015 apoi din 09.07.2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal livialavinia livialavinia Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala de 1 an si 5 luni, cu contract de munca pe durata determinata, acesta urmand sa expire in 30.11.2013. ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)