avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii la o firma cu conturile blocate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii la o firma cu conturile blocate

Buna ziua! Am auzit ca firmele care au datorii la bugetul de stat pot retrage bani din conturile sale pentru plata salariatilor.
As dorii sa stiu daca este adevarat si in cazul in care raspunsul este afirmativ care ar fi procedura de urmat.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:32, 23 Martie 2010
Da, este adevarat, din conturile blocate se pot retrage bani numai pentru creantele salariale.Este o procedura de retragere ca oricare alta, nu necesita timp sau alte aprobari. Numai ca sumele care se retrag pentru salarii sa aibe directia normala, adica "salarii",ca de regula se mai procedeaza si altcumva...
cerere la anaf ptr retragerea de bani ptr salariile personalului.. se ataseaza statele de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii dia911 dia911 Firma noastra se confrunta cu urmatoarea problema : conturile sunt blocate .Din aceste conturi blocate se puteau scoate bani doar pt salarii. ACUM ANAF ul a ... (vezi toată discuția)
Recuperare concediu medical din cont blocat danikpopa danikpopa Buna ziua, Am de recuperat de la firma in care sunt angajata o suma reprezentand contravaloarea concediilor medicale din timpul sarcinii, adica de acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)