avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli firma suspendata

buna ziua!!am si eu o intrebare o societate care si-a suspendat activitatea de la 1.ianuarie.cheltuielile care au fost facute cu suspendarea si altele dupa suspendare se mai inregistreaza in contabilitate?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 15:20, 23 Martie 2010
eu le-am inregistrat.
Cheltuielile efectuate in perioada de suspendare sunt cheltuieli nedeductibile deoarece nu sunt in folosul activitatii , aceasta fiind suspendata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Neiyre Neiyre Am un SRL suspendat din 1 oct 2009. Acum am aflat ca pentru depunerea declaratiei 101 este necesara certificarea de catre un consilier fiscal. Cum se leaga ... (vezi toată discuția)