avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... bar cu terasa la 6m de casa mea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

bar cu terasa la 6m de casa mea

La 6m de casa in care locuiesc s-a construit un imobil in care functioneaza un bar cu terasa. Ma deranjeaza muzica, vocile clientilor, scaunele trase pe beton...ca sa nu mai spun ca programul se prelungeste pana la 4-5 dimineata, uneori se bat, alteori canta o formatie live....etc..
Ce pot face sa scap de barul respectiv??? Sa faca orice altceva (frizerie, magazin,etc) dar nu bar!X-(
Cel mai recent răspuns: vili_topor , utilizator 21:07, 23 Martie 2010
cumparati locatia
Stimate domn, daca doream sa se faca misto de mine intram pe alt site...Aici astept sfaturi serioase....
Solicitati la mediu o masurare sonometrica. Daca nivelul zgomotului depaseste limitele admise, cei de la mediu vor obliga unitatea sa intre in limite(prin amenajari tehnice, adaptare program etc0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot! GABRI_EL GABRI_EL Imi puteti spune ce pot face pentru a fi retrasa autorizatia de functionare a unui bar care polueaza linistea vecinilor cu muzica provenita de la o orchestra ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice flor1n001 flor1n001 buna ziua.am si eu o mica problema cu un local din localitatea in care locuiesc.exista o terasa iar de curand de cand a venit caldura au inceput sa dea drumu ... (vezi toată discuția)
Zgomot restaurant nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua. In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a ... (vezi toată discuția)