avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nereguli asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nereguli asociatie proprietari

Prima faza a trecut fara un raspuns pertinent din partea Biroului de indrumare si control al asociatiilor de proprietari din cadrul Primariei Giurgiu.In urma reclamatiei facuta la primarie impotriva presedintelui , a administratorului in acelasi timp si contabil (sotia presedintelui) controlul efectuat a fost de fapt o DISCUTIE PRIETENEASCA, fara a se materializa in ceva concret. Nu s-a controlat contabilitatea asociatiei si credem ca suntem FURATI ce acte in regula.Care ar fi urmatorul pas, urmatoarea institutie acreditata sa faca un control financiar -contabil? Va multumesc .
primaria din Iasi,am citit ca a dat mai multe amenzi asociatiilor.oricum la asoc.sunt multe probleme datorita necunoasterii legilor si de catre proprietari si de catre angajati.cat despre acel departament din primarie,in fata proprietarului ii da dreptate proprietarului si in fata presed.si admin.da dreptate acestora,numai sa stea ei linistiti,ca doar stau pe banii contribuabilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)
Cine verifica, face audit unei asociatii de locatari? cine ii ... CriGalan CriGalan Cine verifica, face audit unei Asociatii de Locatari? Cine ii verifica pe cenzori? Exista un organism al statului care controleaza modul de administrare a ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama asoc de proprietari iulicaoncescu iulicaoncescu Am o sentinta def si irevocab prin care eu nu trebuie sa platesc chelt de judecata in procesul pe care l-am avut cu asoc. Totusi, asoc mi-a bagat la plata ... (vezi toată discuția)