avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde pot reclama asoc de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde pot reclama asoc de proprietari

Am o sentinta def si irevocab prin care eu nu trebuie sa platesc chelt de judecata in procesul pe care l-am avut cu asoc. Totusi, asoc mi-a bagat la plata onorariul expert contabil, si mi-a dat si adeverinta ,in care aceste chelt se regasesc ca restanta la plata si ,de asemenea, si altele care nu mi se par in regula: penalitati- pt care nu mi-a dat PV de calcul, etc. Cand le-am atras atentia, adm mi-a zis ca doar n-o sa le plateasca el! Unde ma pot adresa sa gasesc dreptate? Sa fac plangere la politie? Cine poate controla activ asoc? Cred ca sunt mai multe nereguli acolo. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulicaoncescu , utilizator 09:27, 15 Martie 2013
Problema dv seamana cu o alta expusa in alt topic dar venita din partea cealalta _adica cei care cred ca sunt indreptatiti sa bage plata acele cheltuieli ignorand sentinta definitiva si irevocabila.Cumva expertiza este in valoare de 1000 de lei? :D
Puteti reclama la primarie in cadrul departamentului care se ocupa cu asociatiile de proprietari si in instanta pentru nerespectarea hotararii judecatoresti
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
CRINA1, utilizator
da, este de 10 mil lei vechi. ieri mi-au dat adeverinta.s-or fi speriat?
Exact cum banuiam ,sunteti vecini de topice:D Adeverinta pentru ce? Dv. nu aveti nimic de achitat nici expertiza contabila nici cheltuieli judecatoresti.
adeverinta imi trebuie in procesul de partaj, la judecatorie. dupa ce m-am certat cu ei si am crezut ca au inteles si au reglat situatia, am cerut adev pt judecatorie. acea adev o pot folosi impotriva lor acum pe langa sentinta. ce articol sa invoc la judecatorie? trebuie sa platesc si tx judiciare, nu? am gasit si eu topicul, s-ar putea sa fie ei, prea se potriveste.
va multumesc, doamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotârâre executorie. discuții asupra cheltuielilor de judecatã cerute. posibilitate contestație executare. cporumbel cporumbel Pt nerespectarea unei sentinte def si irevocab ma pot adresa instantei? in baza carui articol? sau plangere la politie? la fel, ce art ? ma gandeam la abuz in ... (vezi toată discuția)
Chelt judecata introduse in chelt intretinere cporumbel cporumbel Am dat in judecata un proprietar pt restante. S-a facut si expertiza contabila platita de asoc (1000lei). Pt ca asoc nu a fost clara in calcule a fost nevoie ... (vezi toată discuția)
Nereguli asociatie proprietari ContSters137098 ContSters137098 Prima faza a trecut fara un raspuns pertinent din partea Biroului de indrumare si control al asociatiilor de proprietari din cadrul Primariei Giurgiu.In urma ... (vezi toată discuția)