avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda

daca nu ma oprit nimeniin trafic sa gaseasca la mine in masina tigari de contrabanda,se poate intampla ceva?va multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:32, 23 Martie 2010
Pai daca nu v-a oprit nimeni, se pare ca nu a aflat inca nimeni despre ceea ce transportati.Insa asta nu inseamna ca nu puteti fi supus oricand vreunui control, fie si de rutina, si sa va fie descoperita marfa. Asa incat, daca pana acum ati fost norocos, avetiv grija de acum incolo . ;)
va multumesc,o singura intrebare as mai avea la dvs.daca am fost probabil filat acum vreo 1 luna jumate,si nu ma prins ce se intampla?:(va multumesc
Hotul neprins,negustor cinstit,dar daca apreciati ca deja a -ti fost filat nu mai riscati
Daca ati fost "filat" inseamna ca sunteti sub "observatie"... si va vor "lua" atunci cand vor considera ca impotriva dv sunt suficiente probe care sa ii ajute la o eventuala condamnare.

Partea mai rea este ca - si de va "opriti" din contrabanda - autoritatile sa se multumeasca numai cu ceea "ce au" pana la aceasta data si sa inceapa urmarirea penala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare ,,fortata de imprejurimi'' a masurii de inlocuire masura arest preventiv pauldorin87 pauldorin87 am avut inlocuire masura arest preventiv cu mai multe conditii.una dintre ele era sa nu ma deplasez catre discoteci,terase,baruri.am intrat intr-un magazin ... (vezi toată discuția)
Am furat dar nu m-a prins... monoie monoie am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi ... (vezi toată discuția)
Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)