avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare-calificativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare-calificativ

Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si acest calificativ ,, nesatisfacator,, a fost anulat. Acum Consiliul de Administratie al scolii vrea sa-mi faca o noua evaluare, in absenta mea.
Exista o lege care prevede o a doua evaluare pentru aceiasi perioada de proba?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:39, 23 Martie 2010
Nu se poate, ar insemna o rereevaluare, lucru neadmis de lege.Calificativul initial a fost dat, contestat, anulat in instanta. Dar nu cumva instanta a hotarat aceasta noua evaluare?Atunci este corect.
In dispozitivul sentintei nu este specificata o noua evaluare! Paratul nu este obligat sa-mi faca o noua evaluare, asa doreste CA scolii.
E ilegal...veti castiga din nou in instanta.faceti plangere si la inspectorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie noua Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am fost demis din functia detinuta in martie 2009 in urma unei evaluari facute de Consiliul de administratie al scolii la sfarsitul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai Pop Mihai Pop Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si ... (vezi toată discuția)
Despagubire art 78 cm Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am fost demis din functia detinuta ( director adjunct) in martie 2009 in urma unei evaluari facute de Consiliul de administratie al ... (vezi toată discuția)