avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legal sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legal sau nu

castigand o suma mare la o loterie din strainatate,exista pericol daca le trimit datele mele(copie dupa buletin)pentru a intra in posesia banilor?Poate fi vorba de o frauda?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 23:17, 24 Martie 2010
Nu stai linistit nu are ce face cu copia ta dar mai bine te asiguri tu succes
in primul rand trebuie sa va asigurati ca acea loterie exista si apoi sa cautati datele de contact si sa vorbiti personal cu ei.
nu va incredeti in spamuri de pe net ca s-ar putea sa va para rau si sa foloseasca datele dvs in alte scopuri
Daca n-ati jucat nimic si ati castigat suna a frauda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost la o fabrică care a dat anunț pentru angajări.mi au ... Mioara111 Mioara111 Am fost la o fabrică care a dat anunț pentru angajări.Mi au cerut buletinul ,au făcut copie mi-au dat să fac niște analize gratuit și au zis că mă ... (vezi toată discuția)
Copie ci aura_pirva35 aura_pirva35 Buna ziua. Am trimis CV-ul la o firma de recrutare pentru munca in strainatate acum o luna,iar astazi am primit raspunsul insa mi se solicita sa trimit prin ... (vezi toată discuția)
E legal sa mi se solicite copie color c.i. pentru a retrage bani dintr-un cont pe un sait de pariuri? ContSters206895 ContSters206895 buna ziua!! as avea si eu o intrebare....mi-am facut cont la un site de pariuri...si cand vreau sa retrag bani din contul respectiv imi cere sa faca ... (vezi toată discuția)