avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tichete de masa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tichete de masa

vand marfa intr-un magazin de vanzare cu amanuntul si cu bani si cu tichete.in casa de marcat bat valoarea finala a cumparaturilor,indiferent de modul de plata?La sfarsitul zilei cand listez raportul fiscal fac monetar si in lei si pentru tichete de masa?Suma lor trebuie sa fie egala cu suma din raportul fiscal?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:05, 24 Martie 2010
buna ziua
Da..aveti dreptate bateti valoarea finala a cumparaturilor.
raportul fiscal de la casa de marcat va trebui sa fie suma monetarului si a val. tichetelor de masa.
la sf. luni faceti decontarea la firma care va furnizeaza tichetele si va recuperati bani.
contabila dumneavoastra va sti cum sa faca inregistrarile in contabilitatea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)