avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... radiere masina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

radiere masina

Buna seara,

Acum 5 ani am vandut o dacie unei anumite persoane . acea persoana a vandut-o altei persoane si asa am pierdut urma masini.
Cum pot sa o radiez ,cartea de identitate a masini este la mine.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 23 Martie 2010
Prin instanta de judecata
Chemati-l in instanta pe cumparatorul dvs si cereti instantei sa constate intervenita vanzarea intre dvs si cumparator. Cu hotararea judecatoreasca radiati masina de la DITL si Serviciul de Inmatriculari Auto.
Da . Dar am discutat cu persoana respectiva si zice ca masina nu mai e la cine a vandut-o.Masina nu se stie unde este si la cine este
Nu va intereseaza unde este masina si ce a facut cumparatorul cu ea! Nu are nicio relevanta.
Dvs. ati vandut. Este pb. lui ce a facut cu masina.
Dvs trebuie sa administrati probele astfel incat instanta sa constate ca dv sa-ti tranzactionat cu respectiva persona autoturismul
Cu hotararea definitiva si irevocabila va prezentati la autoritatea fiscala,care urmeaza sa radieze auto de pe rolul dvs fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism in instanta gim76 gim76 am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la ... (vezi toată discuția)
Ditl refuza saradieze autoturismul vandut justitiabil-ro justitiabil-ro Buna ziua, Am facut cu un cetatean actul de vanzare-cumparare pentru un autoturism, pe care i l-am vandut. Autoturismul de afla la acel cetatean impreuna cu ... (vezi toată discuția)