avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor EXPERT CONTABIL AUTORIZAT PENTRU SINDICAT
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

EXPERT CONTABIL AUTORIZAT PENTRU SINDICAT

Buna seara. Va rog frumos, ajutati-ma in gasirea unui expert contabil pentru sindicatul din care fac parte, pentru organizarea si tinerea evidentelor contabile, intocmirea situatiilor financiar-contabile, bilantul contabil si semnarea situatiilor contabile. Sunt o persoana f. serioasa, de cuvant. Si cei din concuderea sindicatului, de asemenea. Sindicatul are sediul pe Cal. Calarasilor nr. 248, bl. S19, et. 11, cam. 11, sector 3, Bucuresti. Va multumesc anticipat si astept cu mult interes un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ARISTITA MARCU , Contabil 17:10, 23 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua!
am citit mesajul d-voastra! sunt expert contabil membru activ!
am cabinetul in apropierea d-voastra.........BUCURESTI SECT.2
astept un raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Reclamatie catre casa de asigurari kidfeet kidfeet Buna ziua! Din 1 mai sunt in concediu pentru cresterea copilului. Firma la care am lucrat( firma sotului meu:) si ajut in contabilitate) a depus cererea catre ... (vezi toată discuția)
Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)