avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se ajunge la evacuare forþatã a unui membru din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se ajunge la evacuare forþatã a unui membru din familie?

Am un fiu, major (28 ani) care mi-a produs repetat pagube materiale. În trecut (în urmă cu câţiva ani) am obţinut evacuare forţată prin tribunal, dar i-am oferit o grămadă de alte şanse... În continuare am numai probleme, am ajuns la limita răbdării, iar el nu dă nici un semn de îndreptare şi nu are nici un regret. Sunt bolnavă, am pensie mică, nu mai pot să îi satisfac aşteptările. Cum aş putea să-l evacuez, dar fără să plătesc un avocat, pentru că nu îmi permit financiar. Precizez că eu sunt unica proprietară a apartamentului, fiul meu are totuşi domiciliul în buletin pe apartament.
Vă rog să îmi daţi sfaturi. Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 12:08, 24 Martie 2010
Foarte simplu: mergeti cu hotararea judecatoreasca de evacuare la un executor si o puneti in aplicare! Se schimba yala si i se dau pe baza de proces verbal fiului dvs toate bunurile care ii apartin . Si cu asta basta!B-)
Acea hotărâre judecătorească este valabilă chiar după ani de zile?
Asa cum stim cu totii, un executor judecatoresc costa aproape cat un avocat.
Totusi, cum de s-a ajuns la un asemenea grav comportament care sa va faca sa va urati propriul copil? Nu sunteti crestina? Asumati-va in continuare datoria de mama. Sau consolati-va cu gandul ca nu i-ati oferit macar educatia necesara. Vad ca dvs. va pasa mai mult de bunurile personale si linistea dvs proprie decat de armonia din familie.
mergeti la un executor de pe langa tribunalul unde ati obtinut acel ordin de evacuare, s-ar putea ca acel ordin sa nu mai fie valabil si sa trebuiasca s-o luati de la capat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de evacuare oanaenescu oanaenescu Eu si prietenul meu locuim intr-o garsoniera, proprietatea mea, el avand buletinul pe adresa garsonierei. Cum pot proceda sa nu mai locuiasca la mine? (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au copii majori in cazul unui divort,daca unul din parinti cedeaza partea? gyorgya gyorgya Buna,as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.De aprox. 1 an s-a incheiat atat procesul de divort cat si cel de partaj intre parintii mei.Tatal meu ... (vezi toată discuția)