Buna seara.Daca un T.P. eliberat de primaria X nu respecta nici cerere retrocedare, nici hotarare validare,nici registrul agricol,nici acte primare dar este eliberat de catre C.L.F.F. X si dupa o perioada este si validat prin eliberarea adeverintei pentru cadastru de actuala conducere a C.L.F.F. X tot ieu trebuie sa cer nulitatea acestui T.P. desi sunt complet nevinovata?Deoarece actuala conducere refuza indreptarea greseli facute, este foarte vizibila, si fara dubi eii sunt cei vinovatii .#-o
Daca ei nu vor (in urma unei notificari facute de dvs) sa revoce titlul de proprietate, introduceti actiune in constatarea nulitatii absolute a titlului de proprietate.
Buna ziua ! T.P. se emite dupa semnarea procesului-verbal de punere in posesie de catre solicitant , proprietari vecini(martori) si comisia locala de fond funciar , cum cred ca s-a intamplat si in cazul dvs. . Semnatura dvs. pe acel proces-verbal inseamna asumarea de catre dv.s a eventualelor inadvertente intre solicitare/registru agricol etc. si suprafetele efectiv date . Aceasta situatie se datoreaza faptului ca de foarte multe ori suprafatele fiind masurate cu aparatura rudimentara (ruleta de regula) sau in unele cazuri "la ochi" urmare masurarii cu aparate moderne se constata diferente (in plus sau in minus ) si astfel... se explica aceste diferente . Daca ati semnat acel proces-verbal , faceti cerere pentru modificare (daca aveti argumente solide) la Comisia locala de fond funciar . Parerea mea este ca nu se justifica demararea unei actiuni in instanta in cazul dvs. , decat in masura in care Comisia locala nu da curs cererii dvs. . Va spun aceasta pt. ca am o experienta practica de peste 10 ani in acest domeniu .
Raspuns urgent !
bogdan77m
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie in urmatoarea speta: In 2007 o societate agricola( in prezent se afla in faliment) prin reprezentantul sau a fost ... (vezi toată discuția)