avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA refacturare servicii publictate client ue
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

refacturare servicii publictate client ue

Buna, am urmatoarea problema. la unul din puntul de lucru al firmei, platitoare de TVA, vindem marfa care o achizitionam din Polonia de la o firma care are cod valid de tva, in sistem de franciza.In momentul in care facm reclama punctului de lucru respectiv, refacturam catre francizorul din Polonia, adica noi primim fatura de la firma care ne face reclama pe internet, factura cu tva si o refacturam. Intrebarile mele sunt:
factura se face cu TVA care eu il colectez, taxare inversa sau fara tva. Locul prestarii serviciului este in Romania pt marfa vanduta in sistem de franciza , dar pt magazinul nostru
-la ce rand se trece in decontul de TVA
- se declara in declaratia 390
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Tva import ercsey.szabolcs ercsey.szabolcs Buna ziua. am o firma care importa marfuri din Polonia. Anul trecut trebuia sa ma inscriu in Registrul Operatorilor Intracomunitari, pe care am facut-o in ... (vezi toată discuția)
Tva import anglia Amrinela Amrinela Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea probema: vreua sa achizitionez pe firma o autoutilitara second din Anglia, firma are cod valid de TVA, la fel ... (vezi toată discuția)