avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract ipoteca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract ipoteca

Pt deschiderea unei linii de credit a trebuit sa giram cu un teren, sa facut un cotract ipoteca care sa dus la un notar public care a emisa factura pe care scrie contract ipoteca,in ce ct inregistrez aceasta factura in 635=5311?
Este bine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: luciapap , utilizator 13:15, 24 Martie 2010
Notarul v-a facturat serviciile sale. Pentru taxe primiti doar chitanta. Folositi 628.
Si nu operati direct in casa (prin 5311). Toate facturile trebuie sa ajunga in jurnalele de tva.
628 = 401
401 = 5311
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
JolieCont, Contabil
Multumesc, dar as mai avea o problema.
Sa deschis un ct bancar intro alta banca,sa depus 40 lei si sa primit o chitanta de depunere numerar fara numar.Eu stiu,cand se depune numerar in bca se primeste Foaie de varsamant, dar aceasta chitanta nu are numar.
Deschidere ct si taxa ONRC se inreg in ct 627?
Cum inreg chitanta fara numar?
Este vorba de B-ca Transilvania
Operatiunile prin contul bancar le operati in jurnalul de banca pe baza extrasului. Foaia de varsamant o operati la registrul de casa.
581 = 5311 40 lei (eu scriu in loc de nr documentului "fv" daca nu am numar)
5121 = 581 40 lei
627 = 5121 taxa deschidere cont
635 = 5311 taxa reg comertului
Multumesc inca odata sa aveti o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila iclaudia19 iclaudia19 Buna sera, cum inregistrez o depunere cash(plata unei facturi) in contul(in banca) unui furnizor? (vezi toată discuția)
Inregistrare ch. infiintare srl neplatitor de tva Mariralu Mariralu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in ceea ce priveste urmatoarele date : 1. SRL a apelat la serviciile unei societati pentru infiintare. ... (vezi toată discuția)