avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis deteriorat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis deteriorat

Buna ziua. In urma cu doua zile, mi-a fost retiut perisul pentru ca (sustin ei) e deteriorat. In fapt, permisul nu e deteriorat ci doar are indepartata folia dintr-un colt al acestuia, fiind perfect lizibil. Cum depun contestatie si cum o pot motiva in drept?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:06, 24 Martie 2010
Contestatie impotriva PV puteti formula in termne de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
De regula puteti invoca disp art 16,17 din OG nr 2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendat fara sa-mi faca proces verbal. fale fale Am fost oprit de Politie in zona cu limitare de viteza la 70 km/h. Mi-a spus ca aveam 84 km/h si nu mi-a dat nici P.V sa semnez nimic. Mi-a spus doar ca amenda ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie rutiera zgudu zgudu Buna, Am o intrebare apropo de un PV: e in regula ca agentul de la rutiera sa scrie alt nume de strada pentru locul contraventiei si sa nu semneze ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pt nepurtare centura taximetrist ContSters106188 ContSters106188 Am avea nevoie de ajutor sa formulam o declaratie pt a contesta o amenda pt nepurtarea centurii de siguranta desi prietenul meu este taximetrist, si stiu ca ... (vezi toată discuția)