avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal contraventie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal contraventie rutiera

Buna,
Am o intrebare apropo de un PV: e in regula ca agentul de la rutiera sa scrie alt nume de strada pentru locul contraventiei si sa nu semneze PV-ul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 13:10, 17 Martie 2010
Nu ne dati detalii pentru ce s-a intocmit PVC-ul?
Ipotetic,fara a avea alte date(pt. ca nu ne-ati comunicat) faptul ca a trecut alt nume de strada il puteti dovedii cu martori,daca aveti.
Agentul are obligatia de a semna acel PVC.
Dvs. ati semnat ?
Ati avut sau nu obiectii?
Lucruri esentiale de stiut.
P.S. Asa intrebare ,asa raspuns.:O
In situatia in care apreciati ca nu sunt intruinite conditiile impuse de OG nr 2/2001 art 16,17,puteti contesta in termen de 15 zile de la comunicare PV ,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia


Politistul a scris numele strazii asa cum e cunoscut locul respectiv, nu asa cum se numeste efectiv strada. Am si martor.

Eu am semnat cu obiectii pe care le-a scris partial pentru ca "nu mai avea loc" (textual).
Foarte bine ati facut.=D>
Contestati in instanta PVC in termenul legal de 15 zile de la data la care v-a fost adus la cunostiinta.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnatura martor asistent - refuzul semnarii procesului verbal Scouser23 Scouser23 Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Am primit prin posta un proces verbal de contraventie in baza legii 91/1991. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Intrebare C.Geta C.Geta buna ziua,as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.in urma cu doua luni sotul meu a gasit in parcare suportul de la placuta de inmatriculare rput.si-a ... (vezi toată discuția)