avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie crestere copil

am o nelamurire sunt in crestere copil pana la 2 ani de la data de 24-08-2009 si socotind salariile pe ultimile 12 luni imi iese 10235 ron:la12=852.91+0,85%=856,76 as vrea sa ma ajute cineva care se pricepe .cred ca au gresit la calculat pentru ca iau numai 774 ron sau poate am gresit eu la calculat multumesc
Cel mai recent răspuns: pitulicea , utilizator 10:58, 24 Martie 2010
buna
conform datelor furnizate de tine am facut un calcul:
10235:12 = 852.91 (pe luna 100%)
852.91 ori 0.85 = 724.97 (reprezentand 85% din salar pe luna)
parerea mea este ca ai gresit la calcul
poate are si altcineva o parere
mai bine ar fi sa postati la contabilitate.oricum , veti constat ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...cei de la Primarie stiu cel mai bine, unii caolculeaza si daca le scrieti pe mail.
Ati scazut impozitul?
dar nu se ea impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de maternitate pentru pfa undeadd undeadd Buna ziua! As dori ajutorul dvs. Am anumite nelamuriri legate de concediul de maternitate pentru PFA , respectiv de calculul acestuia. Lucrez ca PFA pe ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare pentru indemnizatie crestere copil gabytoma gabytoma Sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata....imi doresc sa mai fac un copil. Intrebarea mea este:daca in afara de salariu mai ... (vezi toată discuția)